Secondhand the new old

Att handla Secondhand är både bra för klimatet och bra för plånboken. Här hos Matina`s Closet kan du både lämna in kläder och köpa kläder.

Inlämning

Du skänker dina kläder, möbler,porslin mm till butiken. Jag säljer dom och var 3 mån skänker jag 20 % av försäljningen till välgörande ändamål såsom barncancerfonden, bröstcancerfonden . Jag kan också välja att skänka till ensamstående kvinnor , eller till utsatta i samhället. Det är viktigt att sakerna är hela och rena när jag får dom . Kläderna ska vara nytvättade dagarna innan du lämnar in . Känner jag en ”källardoft” väljer jag bort plagget.

Har du husdjur ska dom vara rena från hår.

Kläder tas in i säsong ex

Vinterkläder fr Okt-Nov

Jul Nov- Dec    (Glittriga toppar, Röda klänningar, Boleros, )

Vår Jan-April

Sommar April – juni

Höst Aug- Sep

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta mig på email

mamywalkincloset@gmail.com

Mvh Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s