Baskläder

Snön faller tyst och det är alldeles vitt utanför mitt fönster. Hela Januari har snart passerat och Februari med sina 28 dagar närmar sig. Ja, det är vinter utomhus men här inne är det varmt och skönt. Vad man behöver nu är baskläder.  Som  den populära, fantastiskt sköna cardigan från @freequent som var så populär förra säsongen. Den har kommit i färgerna Blå, Beige och i Tomatröd. Storlekarna finns från Small till X- large och de finns i 2 olika längder och priset är 400:-/500:-

 

share_2019_01_28_132504

Baskläder hittar ni även hos Capri Collection.  Byxor och koftor i de mest härliga matrial. Toppar att ha till jeansen .För att beställa idag  gå in på http://matinascloset.capricollection.com/ där hittar ni massor av fina kläder.

Cardigan 699:-                   Kavaj 599:-                 Byxa 499:-                  Top 329:-

Bild på Bailey Cardigan Winter RoseBild på Blackwell Coat Black/GreyBild på Blackwell Pants Black/GreyBild på Eden Top Midnight Blue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s